Ponents 2013

Víctor Puig és Consultor d’Estratègia en Comunicació a Internet i Gestió de la Reputació Online. Periodista i Màster Europeu en Comunicació Interactiva i Multimèdia. Formador en universitats i organitzacions empresarials (La Salle, Inesdi, UIC-La Vanguardia, Cebek, Deusto, Mondragon Unibertsitatea, Rovira i Virgili, UPF), director de la edició de Barcelona del Máster Executiu Semipresencial en Community Management i Direcció de Xarxes Socials per a la Empresa de la Universitat d’Alacant. Ha participat en congressos sobre marketing online, estratègies de continguts o l’ús de Xarxes Socials.
www.victorpuig.es

Ha sido nombrada en octubre 2012 como una de las 100 Mujeres Líderes en España en la categoría de Emprendedoras e Innovadoras por Mujeres&Cia (www.lastop100.com). Es autora de los libros “Analítica Web en una Semana” (Gestión 2000, 2012), “El Arte de Medir” (Profit, 2011) y “Métricas del Marketing” (Esic, 2010).
Es la directora del primer máster en español en Analítica Web en Kschool y participa como docente en diversas Universidades y Escuelas de negocio.
Única española finalista en 2011 al premio internacional de Excelencia Web Analytics Rising Star de la Web Analytics Association.
www.sorprendida.es

Ferran Jornet és soci i director de l’àrea jurídica de Derecho.com (www.derecho.com), plataforma líder a Espanya en provisió de continguts i serveis jurídics i oficials a Internet.
Llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona, és expert en Dret de les Noves Tecnologies i assessor de grans corporacions i Administracions Públiques en tot el relacionat amb les TIC. S’incorpora a Derecho.com el 2000, any de la seva fundació, participant en el creixement i consolidació de la Companyia. L’any 2004 assumeix la direcció del Departament Jurídic, sent nomenat el 2009 director executiu de la companyia. És autor, professor i ponent sobre tot el relacionat amb la legislació a internet, la web 2.0 i la reputació en línia.
www.derecho.com

Licenciado en Derecho, postgrado en comercio electrónico y con amplia experiencia en el entorno web, profesor, entre otros, en el MeBA de la Universidad de Zaragoza, el Master de Analítica Web de KSchool y el Master enMarketing Digital de FUNDESEM. Es, además, ponente habitual en eventos nacionales del sector internet como el Conversion Thursday, el Congreso SEO Profesional, el Congreso Web o el Practitioner Web Analytics.
Escribe habitualmente sobre conversión web, posicionamiento, analítica y rock´n´roll en su blog www.ricardotayar.com, además de colaborar en publicaciones como la revista Emprendedores o el ebook “Internet y turismo: el campo de batalla cinco años después del boom 2.0”, publicado en enero de este año por Hosteltur.
www.ricardotayar.com

Jordi Pascual té una dilatada experiència en la implantació de solucions tecnològiques sobre sistemes de pagament electrònics com ara Targeta Intel·ligent (moneder Visa Cash i EMV), programes co-branding i de fidelització, signatura electrònica, TPVs, caixers automàtics, pagaments en entorn de mobilitat, aplicacions de prevenció del frau, … i molt especialment en Comerç Electrònic, activitat de la qual, durant els últims 17 anys, ha estat responsable en diverses entitats financeres gestionant solucions tant per a comerços espanyols, com per a aquells ubicats a l’estranger (Cross-Border), així com amb grans plataformes de pagaments internacionals.
En la seva faceta d’investigador, des de l’any 1992 ha participat en una desena de projectes R+D+I nacionals (programa PROFIT del Ministeri d’Indústria i Comerç) i internacionals (Programa EUREKA de la Unió Europea) sobre sistemes de pagaments avançats. També és ponent en esdeveniments relacionats amb e-Commerce.
En l’actualitat és director d’e-Commerce del grup Banc Sabadell.
Perfil a linkedin