Ponents 2015

@kokebcn és llicenciat en Publicitat, Màster en màrqueting i gestió comercial (GESCO).
Soci fundador i CMO de l’Agència de Màrqueting online Adrenalina, especialitzada en SEO, SEM, Reputació Online, Màrqueting Mobile i desenvolupament web.
Professor en diversos Màsters i cursos de màrqueting online, així com a ponent assidu en Congressos d’Internet i Màrqueting online.
Fundador de ClinicSEO, l’esdeveniment SEO de referència a Espanya, on analitzen, estudien i milloren casos pràctics cada mes.

@martasoler és Enginyera de Telecomunicacions. Des de 1994 treballa al canal d’internet. El 1997 funda la seva pròpia empresa interdigital.es on continua la seva trajectòria vinculada als serveis online, solucions a internet i especialitzant-se en Màrqueting estratègic i operatiu. Ha participat i dirigit centenars de projectes, ajudant a les empreses a introduir-se i desenvolupar el seu negoci al canal online.
Actualment treballa com a consultora i com a docent, assessorant i enfocant els projectes perquè les empreses obtinguin la màxima rendibilitat del canal d’internet.

Edgar Sánchez @lets_NeuroMKT es doctor en Neurociencias (Ph.D.. Tiene experiencia internacional como profesional, como investigador científico y como profesor. Ha trabajado para viarias empresas multinacionales, por ejemplo YAHOO!, y también ha trabajado en proyectos de NEUROMARKETING con empresas como Almirall, GRANINI, Lavinia Interactiva y VUELING.
Actualmente es miembro del consejo consultivo de Harvard Business Review y profesor en varias Universidades y Escuelas de Negocios como la Universitat Pompeu Fabra, Universitat Autónoma de Barcelona y Global Business School, en asignaturas como Psicología de la Toma de Decisiones (en contextos ejecutivos/directivos y de consumo), NEUROMARKETING, Investigación de Mercados, Experiential Marketing y NEURO-Brand Management

Isabel Sabadí es llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la UB, Master de Direcció de Marketing per la UPF, emprenadora dins el món de les tecnologies amb projectes de email i mobile Marketing com newslettersoft.com, editandsend.com i el laboratori d’idees skeyon LAB, combina la faceta empresarial amb la de formadora i ponent en diferents universitats i simposis a nivell nacionals i internacional.
Marc Elena, graduat en RRPP i Comunicació (ESRP), Llicenciat en Publicitat i RRPP (UB) i Màster en Comunicació i Màrqueting electoral (UAB), ha treballat com a consultor en comunicació d’estratègies online per a empreses, fundacions i alguna campanya electoral.
Va crear FanraisingApp, una aplicació per crear i gestionar promocions i sorteigs a Twitter, però actualment és fundador i CEO d’Adsmurai, empresa dedicada a la gestió de publicitat a xarxes sociales i Facebook Marketing Partner.
Juntament amb la seva consort, va fundar el Clubdeviatges.com. Un espai que uneix bloggers catalans que han fet la volta al món durant 1 any o més.
És professor de les classes de Facebook, al “Curso Superior en Marketing y Redes Sociales” de LaSalle i professor convidat a diferents universitats.