Ponents 2016

Enric Quintero, fundador i CEO de www.Metriplica.com, és un dels pioners de l’analítica web a Espanya. Amb una àmplia experiència de més de 15 anys, ha desenvolupat les seves habilitats en empreses com Ogilvy Interactive, eDreams, Multiplica i Vueling Airlines, convertint-se en un “guru” i un reconegut expert nacional en els productes de Google, com Google Analytics.

@CalvoConBarba lleva toda su vida profesional ligado al Marketing. Ha pasado por multitud de sectores y tipologías de empresa, desde pequeñas compañías hasta grandes multinacionales, pasando por varios sectores, desde el industrial o el fitosanitario, hasta alimentación o gran consumo. Esa experiencia variada le ha permitido tener una amplia visión de las necesidades estratégicas de las empresas, que en esta última etapa de su carrera profesional aplica a sus proyectos como Consultor de Social Media desde CeConBe, su propia empresa, fundada en 2006.

Gorka Garmendia desde 2005 centra su actividad en el mundo online, donde sigue creando sobres que se abren (anuncios en Google, banners, emailings), cartas que se leen (landing pages) y cupones que se devuelven (formularios web).
Es profesor de ESIC y de ICEMD. Otras instituciones y empresas en las que ha realizado conferencias, charlas y seminarios: Universidad Autónoma de Barcelona, EADA, Club de Marketing de la Rioja, Club de Marketing de Guipúzcoa, Citibank, ING Direct, Orange, Jazztel, CP Proximity, Comunica+.

Bachelor of Science amb doble especialitat en Finances i Màrqueting i Màster en MIS (Management Information Systems) per Bentley College (Boston) i postgrau en SAP: Del ERP a l’e-business per la Universitat La Salle (Barcelona).
Des de la meva primera startup el 1995 he participat en multitud de projectes relacionats amb Internet i els negocis en línia. Vaig tenir l’oportunitat de participar a la primera bombolla tecnològica llançant una central de reserves als EUA, el primer servei de connexió gratuïta a Internet a Espanya (Mediaweb) i la primera franquícia en tecnologies de la informació (CanalPYME). Actualment em trobo en el fascinant repte de provocar canvis en el sector de la formació en línia amb Witcamp, plataforma d’aprenentatge col·laboratiu on vam reunir als millors experts en turisme, fotografia i emprenedoria.

Arcadi és consultor de màrqueting digital a empatica.net amb més de 18 anys d’experiència, màster in Technology in Business per la Universitat Ramon Llull, Programa superior de Màrqueting digital i comerç electrònic per la EAE Business School i cursant el grau de Màrqueting i estudi de mercats a la UOC. Va començar com a desenvolupador web el 1999 i ha participat en la creació i el creixement de centenars de projectes digitals.

La ponència “Un any en tuits” ens oferirà un resum de les principals novetats i tendències del sector del màrqueting i els negocis digitals a partir de l’anàlisi de les publicacions de desenes de blogs i mitjans digitals que diàriament compateix al seu compte de Twiter @arcadimayors.